Kraamverzorgende

hulp bij voorbereiding
Kraamtijd

Ik kan je vragen beantwoorden of jullie op weg helpen met een kraamzorg plan. Ook kan ik als aanspreekpunt fungeren tijdens je kraamtijd voor allerlei kraamzorg-zaken.

Goed voorbereid, niet alleen voor de geboorte. Ook erna,..

De kraamtijd is een speciale periode na de bevalling. Sommige mensen geloven dat moeders tijdens deze 40 dagen extra rust en zorg nodig hebben om te herstellen van de bevalling.

Voorbereiden op de kraamtijd begint al als de moeder zwanger is. Het is belangrijk om hulp te regelen van familie en vrienden voor het huishouden en het verzorgen van de baby. Ook moet de moeder een rustige plek hebben om te ontspannen en te herstellen.

Goed eten is ook heel belangrijk. De moeder heeft gezonde maaltijden nodig om energie te krijgen en beter te worden. In sommige culturen adviseren ze speciaal voedsel en kruiden omdat ze denken dat het helpt.

Rust en slaap zijn cruciaal. De moeder moet genoeg slapen en tijd nemen om te ontspannen. Elk persoon is anders, dus het is belangrijk om met de dokter te praten en te vertellen wat nodig is.

Het belangrijkste is dat de moeder zich ondersteund voelt en goed voor zichzelf zorgt. Dit zorgt voor een goede start voor zowel moeder als baby.

Verzorgde baby's sinds 2011 - misschien wel meer...

Koppen koffie gedronken en beschuitjes gegeten

Jaar ervaring in de geboortezorg

Wat kan ik betekenen?

Voorbereiding voor de kraamweken

Jullie voorbereiden voor de kraamweek, maar vooral de hele kraamperiode. Wat kunnen jullie verwachten, en wat kan je alvast vooraf regelen?

Vragen over kraamzorg

Vragen beantwoorden over uren, inhoud kraamzorg, plichten, rechten en vereisten binnen kraamzorgland. Wat mag en kan je verwachten, en waar heb je recht op. 

Do's & Do'nts

Wat je MOET weten over de eerste weken zorg, begeleiding, verloskundige, kraamzorg, consultatiebureau enzovoorts. 

Uit de praktijk

Kraamgezinnen begeleiden zit in mijn systeem. Niet alleen de zorg van een baby, maar ook het begeleiden van ouders in hun nieuwe rol als ouders.

Veel mensen weten helaas niet wat er komt kijken NA geboorte. Ik help je graag.

Dit logo betekent voor mij
Losbreken uit vaste patronen, gewoonten, en kiezen voor wat mij laat stralen, groeien en vrijheid bied. 

Wil jij advies?

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
    App versturen
    1
    Waar kan ik je mee helpen?
    Waar kan ik je mee helpen?