Allround Assistant

Virtual
Assistant

Heb jij een (virtual) assistant nodig, die werkzaamheden uit handen kan nemen voor je?

Creeer Ideeen
Durf te gaan
maak ruimte

Heb je graag tijd over?

Als virtuele assistent begrijp ik hoe kostbaar je tijd is, en ik ben er om je te helpen taken efficiënter te beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Of je nu een drukke ondernemer bent die hulp nodig heeft bij planning en organisatie, of een professional die balans zoekt tussen werk en persoonlijk leven, ik sta voor je klaar met een scala aan vaardigheden en diensten om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Samen kunnen we de uitdagingen aanpakken, doelen bereiken en meer gedaan krijgen, zonder dat jij je overweldigd hoeft te voelen. Dus laten we een partnerschap aangaan en jouw dagen productiever en stressvrij maken.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken! Maar eerst, koffie?

Overzicht terug krijgen, mailbeheer, structuur en rust creeeren.

Klantenservice taken, mails beantwoorden, processen managen.
Blog en nieuwsbrieven opmaken, versturen, of aanvullen op je website.
Websitebeheer, pagina’s updaten, content overzetten

Wie doe ik?

Als Virtual Assistant kan ik de rol als sparringpartner voor je worden.
Ik wil je begeleiden bij het structureren van je mailverkeer, orderverwerking, webdesign, inschrijfformulieren e.d.

Als eigen ondernemer begrijp ik waar de ondernemer tegenaan loopt en zodoende kan ik je daaruit adviseren.

Geen vraag is te gek, of vreemd.
Samen komen we tot een mooie oplossing in open en oprechte samenwerking.

Projecten

Koppen koffie

Lopende projecten

Uit de praktijk

Inzicht in mijn (eerdere of lopende) projecten:

Uit de praktijk:

In 2019 kwam ik na mijn burn-out terecht bij een fantastisch bedrijf, Billenboetiek. Zij verkopen eerlijk geproduceerde en verantwoorde wasbare luiers. Zij runden deze onderneming al enige tijd samen vanuit huis, en gingen goed vooruit! Ik werd gevraagd af en toe bij te springen als pakketjes-inpakker, en al snel volgden er meer werkzaamheden.

Door de toenemende stroom klanten, nam het administratieve en regel werkzaamheden ook toe. Eigenlijk was er hard nodig een beter overzicht te creëren. Samen met Thomas, van TMWB, maakten we een plan, een systeem en structureerden we de processen binnen het bedrijf. Hiermee groeide het bedrijf maar liefst nog sneller!

Het plezier die ik ervaarde, bij deze hardwerkende ondernemers, om overzicht, rust en regelmaat te creëren maakte dat ik dit nog steeds wil doen. In 2022 deed ik een oproep via mijn Social Media voor extra digitale werkzaamheden, en werk ik sindsdien samen met Thomas om deze werkzaamheden voort te zetten. Ik ben voor hem nu ook virtual assistant, assisteer en bouw ik zelf ook websites.

Ik leer dagelijks bij, en sta overal voor open! Thomas omschrijft mij dan ook als nauwkeurige en harde werkster. (vraag het hem zelf gerust 😉

Dankbaar voor de kans die ik kreeg en krijg wil ik nu ook anderen helpen hun bedrijf in rust, regelmaat en structureel te laten stralen. Kan ik je daar ook bij helpen?

Dit logo betekent voor mij: Losbreken uit vaste patronen, gewoonten, en kiezen voor wat MIJ laat Stralen, Groeien en Vrijheid biedt!

Wil jij met mij samenwerken?

    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
    App versturen
    1
    Waar kan ik je mee helpen?
    Waar kan ik je mee helpen?